Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sol Lanzarote, Puerto del Carmen

Hotel Sol Lanzarote na ostrově Lanzarote

Hotel Sol Lanzarote dělí od pěkné dlouhé písčité pláže Playa De Matagorda jen pobřežní promenáda. Obchody, restaurace a bary se nacházejí cca 200 m daleko. Centrum letoviska Puerto del Carmen je vzdálené asi 4 km, zastávka autobusu se nachází v bezprostřední blízkosti.

Hotel se skládá z hlavní budovy a 2 vedlejších s celkem 343 pokoji. K jeho vybavení patří přijímací hala s recepcí, výtahy, bufetová restaurace a á-la-carte restaurace, bar, internetový koutek (za poplatek), minimarket, butik, masážní centrum, posilovna, salón krásy, kadeřnictví a obchod se suvenýry.

Ve venkovních prostorách se nachází prostorná zahrada se 3 sladkovodními bazény se samostatným dětským bazénem, bar u bazénu a sluneční terasa s lehátky a slunečníky (v ceně).
Pro děti je k dispozici miniclub (5 - 12 let), dětský bazén a dětské hřiště.
V ceně ubytování je stolní tenis a lukostřelba, animační program přes den a večer. Za poplatek je tenis, billiárd a půjčovna kol.

Pokoje s příjemným vybavením disponují vanou a WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, minibarem (za poplatek) a balkónem nebo terasou. Možnost rezervace pokoje s výhledem na moře.
Apartmány (2 - 4 osoby) disponují kombinovanou obytnou místností s ložnicí, samostatnou ložnicí, kuchyňským koutkem s lednicí a sporákem, vanou a WC, telefonem, televizí se satelitem, sejfem, klimatizací a balkónem nebo terasou.

Stravování: Apartmány se snídaní nebo polopenzí (formou bufetu), pokoje s polopenzí nebo s all inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, přes den snacky v baru u bazénu od 10:30 do 18:30, místní alkoholické a nealko nápoje do 10:30 do 00:30.

(údaje jsou z roku 2010)

Kanárský hotel Sol Lanzarote s bazénem
Kanárský hotel Sol Lanzarote - možnost ubytování

Kanárské ostr. na FB