Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Teneguia Princess, Fuencaliente

Hotelový komplex Teneguia Princess, ostrov La Palma

Hotel Teneguia Princess se nachází na krásném místě, přímo u prosluněného pobřeží Fuencaliente, s nádherným výhledem na Atlantik. Nejbližší pláž je asi 1 km daleko. Hezké místní centrum Los Canarios je vzdálené asi 10 km, hlavní město Santa Cruz de La Palma 35 km a prázdninová oblast Puerto Naos asi 45 minut jízdy. Zastávka autobusu je přímo před hotelem.

Hotel patří do hotelového řetězce Princess, disponuje celkem 378 pokoji, které se nacházejí v jedné 2-patrové hlavní budově a pěti 3-patrových vedlejších budovách. K zařízení holavní budovy patří přijímací hala s recepcí, internetový koutek, hlavní restaurace, 2 tématické restaurace (za příplatek), výtahy, 5 barů, diskotéka, minimarket a obchod se suvenýry.

Ve venkovních prostorách, v rozsáhlé zahradě, se nachází několik plaveckých bazénů (1 vyhřívaný), 1 samostatný dětský bazén, sluneční terasa, 3 poolbary, snack-restaurace s terasou a dětské hřiště. Lehátka jsou k dispozici zdarma, ručníky oproti kauci (výměna za poplatek).

V ceně ubytování je posilovna, stolní tenis, aquaaerobic, aerobic a plážový volejbal. Hotel pravidelně pořádá animační programy, různé hry a soutěže, večerní zábavu s živou hudbou a show. Pro děti je určen miniclub od 4 do 12 let.
Za poplatek je biliárd, tenis a wellness centrum (od 18 let), kde najdete krytý bazén, parní lázně, saunu, masáže, whirlpool.

Komfortní pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, klimatizací, ledničkou, sejfem (za poplatek), televizí se satelitem, telefonem, vanou, sprchou, WC, fénem a balkónem nebo terasou. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.
Suity mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a mají oddělený obývací pokoj.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 2x týdně tématické večeře, snacky od 11 do 18 hodin, víno, pivo a nelko nápoje k hlavním jídlům. Místní alkoholické a nealko nápoje od 9 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Teneguia Princess s bazénem, ostrov La Palma
Hotel Teneguia Princess s bazénem, ostrov La Palma - ubytování

Místo

Hotel Teneguia Princess 28° 30' 6.5052" N, 17° 52' 26.3604" W
Location

Kanárské ostr. na FB