Jste zde

Domů » Tenerife

Hotel Vincci La Plantacion Del Sur, La Caleta (Costa Adeje)

Hotel Vincci La Plantacion Del Sur s bazénem, Tenerife

Hotel Vincci La Plantacion Del Sur leží na vyvýšenině, v klidném místě La Caleta na ostrově Tenerife. Hosté mohou využít pravidelnou dopravu zdarma na písečnou pláž El Duque (5 minut). V blízkosti hotelu jsou nákupní a zábavní možnosti.

Hotel se skládá z hlavní budovy a několika vil. Nabízí recepci, bufetovou restauraci "El Buffet", á-la-carte restauraci "El Gourmet Canario", restauraci & snackbar "La Jaima" u bazénu, večerní bar, kavárnu a noční klub. Dále zde najdete internetový koutek, kadeřnictví, výtah.
V krásné zahradě je 5 bazénů ( z toho 2 vyhřívané), bazénový bar. Slunečníky, lehátka i ručníky jsou v ceně.

V ceně ubytování je fitness, aktivity jako jóga, pilates nebo nordic walking. Za poplatek je nedaleké golfové hřiště.
Zaplatit si také můžete lázně "Nammu SPA", které se rozkládají na ploše 2.500 m2, thalasso program ve venkovním bazénu s hydromasáží a masáží týla, parní koupel, saunu, solárium, whirlpool nebo masáže.
Pro děti je k dispozici miniklub (4-12 let), samostatný dětský bazén (vyhřívaný), herna, hlídací servis za poplatek.

Luxusně zařízené pokoje jsou vybavené sedacím koutem, telefonem, internetem, satelitní televizí s plochou obrazovkou a hudebním kanálem, sejfem, minibarem, župany, klimatizací/topením, koupelnou, sprchou s hydromasáží, WC, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.
V nabídce jsou také pokoje Deluxe s přímým výhledem na moře.
Junior suity jsou vybaveny navíc postelí s nebesy a šatnou.
Vily mají postel s nebesy, šatnu a vlastní vířivku v soukromé zahradě nebo vířivku na terase s výhledem do zahrady. Vily Deluxe jsou s výhledem na moře.

Všechny pokoje kategorie Deluxe mají v ceně:
1 láhev sektu a sladkosti při příjezdu, 1 večeři v restauraci "Gourmet Canarias" (bez nápojů), volné připojení k internetu, volný vstup do thalassocentra (bez služeb), kosmetiku v koupelně, dle možností hotelu při pozdních odletech možnost zůstat do 18 hodin na pokoji.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Tenerife, hotel  Vincci La Plantacion Del Sur - možnost ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Dovolená odpovídala našim představám a hotel můžeme doporučit ve všech směrech. Doprava na pláž byla pravidelná a častá. Poloha je relativně centrální, ale kvůli poloze na vyvýšenině je potřeba být dobrým "chodcem". Večer většinou hrála příjemná živá hudba.

Kanárské ostr. na FB